over ons

Fysiotherapie Van Veldhoven
Wie zijn wij?
         

Fysiotherapie Van Veldhoven staat voor kwaliteitszorg in een vertrouwde omgeving. We willen dat onze patiënt voldoende aandacht krijgt en om deze reden heb je bij fysiotherapie Van Veldhoven een vaste behandelaar. Deze behandelaar weet dus precies wat jij nodig hebt.

Het team van Fysiotherapie Van Veldhoven bestaat uit drie ervaren fysiotherapeuten met alle drie hun eigen kwaliteiten.

Mantelzorg Leeft
Wij zijn onderdeel van MantelZorg Leeft!
         

Het beiden van mantelzorg is belangrijk en zinvol, maar niet altijd makkelijk. Het Steunpunt Mantelzorg, STER*K fysiotherapie en Cicero Ergoterhapie hebben de training 'MantelZorgen in de Praktijk' ontwikkeld. In deze training stellen wij de drie hoofdvragen: Lukt het? Loopt het? Leeft het? Met antwoorden op deze vragen ontwikkel je kennis en vaardigheden om je taken als mantelzorger te verlichten en stress te verminderen. Een mooie bijkomstigheid is dat je met lotgenoten in contact komt, waarbij je herkenning en erkenning vindt

Training 'MantelZorgen in de Praktijk'
De training bestaat uit zes bijeenkomsten waarbij zowel fysieke, psychische als praktische zaken aan bod komen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je bellen met 045 - 2114000, of je aanmelden op www.steunpuntmantelzorg.nl of ons direct bellen voor meer informatie.

Team
Ontmoet ons kleinschalig team
         
Mijn naam is Paula Van Veldhoven-Tel. Ik ben fysiotherapeut maar daarnaast gespecialiseerd in geriatrische fysiotherapie en lymfedrainage/oedeemtherapie. Ik ben al 30 jaar werkzaam als fysiotherapeut en vind het nog steeds net zo leuk als op de eerste dag. Ik vind het fijn om mensen te helpen met kleine of grote problemen. Of je nu nekklachten hebt of zware reuma, ik help je graag. Als mijn patiënt met minder of geen klachten de deur uit gaat geeft mij dit voldoening. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Naast mijn werk lees ik graag en kijk ik graag detective programma`s. Ook houd ik ervan om samen met mijn gezin erop uit te gaan en werk ik graag in de tuin. Wandelen door de natuur of gezellig een terrasje pakken vind ik de perfecte besteding van mijn vrije momenten.
BIG-Nummer: 19035163404
Mijn naam is Marion Laudy-Lemmens. Ik ben fysiotherapeut maar daarnaast gespecialiseerd in oncologie en ontspanningstherapie volgens Jacobson. Ik ben al meer dan 35 jaar werkzaam als fysiotherapeut en heb altijd in Hoensbroek gewerkt. Wat ik zo mooi vind aan mijn vak is het contact met de mens. Ik vind het leuk om mensen te helpen en verbetering te zien in het functioneren van mijn patiënten. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn man, kijk ik graag naar detectives, speel ik saxofoon, doe ik aan yoga en doe ik vrijwilligerswerk.
BIG-Nummer: 39034330504
Mijn naam is Pascal Witjes. Een ervaren fysiotherapeut die al een aantal jaar werkzaam is in deze praktijk. Naast mijn vak fysiotherapeut ben gespecialiseerd in McKenzie. Ik word blij van mensen die met minder klachten de deur uit lopen. Dan weet ik dat ik iemand heb kunnen helpen! Mijn leven bestaat natuurlijk niet alleen uit werken. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijde speel ik in een fanfare en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.
BIG-Nummer: 19035549104